joi, 4 martie 2010

TOP TEN chestii enervante in club

O dată cu venirea într-un club,mamiferus discosapiens capătă noi obiceiuri legate de comportamentul sau în acel loc de 100 de metri pătraţi.Se metamorfozează în ceva nou,neobişnuit,lucru datorat unor diferiţi factori gen:multitudinea de parteneri sexuali pe metro pătrat,anonimatul eliberator,cantitarea mare de alcool în depozitul din spatele barului ce trebuie consumat,muzica şi jocul de lumini hipnotizant.Astfel obiectul analizei devine altceva decat era pana atunci:

1.Toată lumea refuză să se dea din uşă:vrei să intri şi acolo îmbulzeală maximă.Nimeni nu se da din uşă,toţi caută pe cineva cu privirea din uşă,ca şi cum ar fi sediul turn cu vizibilitate maximă.Pe toţi îi găseşte vorbăraia acolo,când de fapt e doar un simplu loc marcat cu semnul Exit.

2.Toţi sunt prieteni cu toţi.În club se leagă prietenii de neuitat ridicate în cinstea paharului,iar dacă e loc de băut moca frăţia e cu atât mai mare.Toţi suntem tovarăşi de pahar,toţi vorbim şi glumim,deşi până atunci dacă ne-am văzut pe stradă nu ne-am salutat.De fapt frate cum ziceai că te cheamă?vezi că mi-ai tocit obrazul cu atâta pupătura.trist…

3.Clubul este ocazia perfectă pentru pitzy de a-şi pune bluza aia bună de ocazii,de a se da pe faţă cu 100 de tone de machiaj,parfum ca se persiste toată seară şi lentile sau extensii care să farmece masculii beţi.Priviri pierdute,mereu o ţigare în mână şi botic încordat pe ritmul muzicii.

4.Cocalarii devin subit macho man.Nu ai cum să îi refuzi,iar cele mai libidinoase replici după Google devin metode de agăţat infailibile.Mereu te agaţă în haită,aşteptând binecuvântarea prietenilor lăsaţi în spate care aruncă priviri morande absolut cuceritoare.NU ai cum să nu spui NU!!!!

5.În club toată lumea fumează.Nu contează că de obicei nu suportă să tragă un fum,în club se fumează neapărat,iar pufăitul ăla adolescentin e cel ce creează atmosferă aceea înecăcioasa.Iar în poze neapărat cu ţigarea altfel nu e bună.Cu condiţia să nu o vadă mama.Iar dacă mirosi a fum a fost colega.Eu nu niciodată mamă.Şi-am băut numai cola şi apa. Ce nebunatica sunt!!!

6.În fiecare grup există unu sau una care bea pentru prima data şi se face atât de praf încât vomită tot din el,automat cineva suferind după urma acelor 50 de grame de whisky:fie bluză,fie adidasul care săracul se nimereşte mereu s fie alb,fie chiar tu pentru ca trebuie să ai grijă să îl escortezi până în cameră unde speri că îşi va reveni.

7.În club există un grup separat de persoane care se plimbă.Se plimbă constant.Îi găseşte câte ceva de făcut atât de important şi atât de urgent încât trebuie neapărat să traverseze tot localul,să incomodeze pe toată lumea,iar traseul sinuos va fi parcurs de cel puţin câteva ori pe seară:pentru vizibilitate.

8.La masa de lângă mereu va fi un grup de persoane africane născute în Ferentari care vor sta cu greutate la masa rezervată,uitându-se la toate fesele ce mişcă,dând calificative din priviri şi aşteptând să pice ceva.Alegerea e dificilă însă.Uneori se ridică să observe piaţă,mereu cu un pahar în mână şi cu priviri de X6.

9.Moda ochelarilor de soare în club este eternă.Toţi funky fresh vor purta ochelari vrând să mascheze că sunt traşi,folosesc în orice context cuvântul magic şi formează coadă la băi,aşteptând să îşi tragă pofta de distracţie.dacă nu se duc în gangul de lângă.Fericirea e uneori după colţ.Semnalată mereu cu mână la nas,cu probleme cu respiraţia nazală facuta”involuntar”.Doar nu vor să se prindă cineva.Ochelarii şi nasul tras sunt doar nişte biete reflexe imposibil de controlat.

10.Orice club ar trebui să aibă concept:”Casa casatoriilor”.Toţi ies de acolo super îndrăgostiţi,mulţumiţi de achiziţia în care sper să tragă în seară aia şi de care probabil se vor îngrozi a doua zi,dând vina pe întuneric şi alcool.Chiar aşa firav e acest chemistry?Şi metodă de agăţare e primitivă: ce frumoasă eşti n-ai un id n-ai un nr de tel?ce bei acolo pot să iau o gură?hmm c bun e.Da mersi mult pentru microbi si teama să nu contactez hepatită.E tot ce îmi doream în seara asta.

2 comentarii:

Anonymous invisible a spus...

Te caut in ochii tipei care imparte fluturasii, te caut in zambetul unui consultant care imi explica ce stiam deja de mult. Te caut in gesturile curvei agatate in club .. te caut in ciupiturile vecinei care imi suge pula o data la trei luni.
Te caut si incerc sa imi dau seama unde te ascunzi.
Probabil ca ma cauti si tu. In ochii tipului care iti face un chestionar sau in zambetul consultantului care iti explica ce sa faci cu banii tai. In gesturile afemeiatului din club, care incearca sa te agate.. sau in pula vecinului, pe care o sugi o data la 3 luni.
Te caut si vreau sa te posed.

6 martie 2010 la 00:50  
Anonymous invisible a spus...

Te caut in ochii tipei care imparte fluturasii, te caut in zambetul unui consultant care imi explica ce stiam deja de mult. Te caut in gesturile curvei agatate in club .. te caut in ciupiturile vecinei care imi suge p**a o data la trei luni.
Te caut si incerc sa imi dau seama unde te ascunzi.
Probabil ca ma cauti si tu. In ochii tipului care iti face un chestionar sau in zambetul consultantului care iti explica ce sa faci cu banii tai. In gesturile afemeiatului din club, care incearca sa te agate.. sau in pula vecinului, pe care o sugi o data la 3 luni.
Te caut si vreau sa te posed.

6 martie 2010 la 00:52  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire