vineri, 19 martie 2010

Women are like elephants. Everyone likes to look at them but no-one likes to have to keep one.


În a opta zi Dumnezeu a creat femeia.Dacă femeia era bună de ceva îşi lua şi Dumnezeu una.Etc etc.Glume pline de haz la adresa sexului frumos.De ce sexul frumos şi slab.Dacă nu deţii 7 tone de păr pe faţă piept şi picioare automat acest lucru te face slabă şi pricăjita şi mereu ai nevoie să fii salvată de un prinţ pe o decapotabilă albă?Când vine vorba de glume legate de femei toţi bărbaţii sunt experti.Esenţa de vite superficiale în perioada de montă e atât de uşor de catalogat.Însă când vine vorba de o relaţie serioasă niciunu nu mai pricepe nimic.Marile mistere ale lumii zac în noi.Ce vrea,la ce se gândeşte,oare fac bine ce fac?
Recunosc uneori putem fi dificile.Cel mai elocvent exemplu:prima întâlnire.Vine nota.

Ea: dacă nu plăteşte el clar e sărăcie,e misogin,e ţăran sau toate trei la un loc.

El: dacă beleşte ochii pe pereţi clar e materialista,nu fac casă cu asta.

(cum o dai n-o nimereşti)
După urmează plimbările de rigoare cu maşina din dotare( dacă există ).O plimbi mult vrei să îi araţi că ai motorină,vrei să vadă caii.Ea fumează în dreapta plictisită.”Mda fuge.E mişto culoarea”.La sfârşitul serii vrei să o săruţi.

Ea: dacă mă plăcea cu adevărat nu aştepta să mă pupe la sfârşit.Clar e demodat.

El : dacă săream pe ea din prima se speria.Oare trebuia să mai mestec o gumă în plus?De ce am vrut şi ceapă la meniul ăla x(

După câteva întâlniri relaţiile devin tot mai intime.

El: O aştept pe ea să facă primul pas nu vreau să fiu mitocan.

Sau variantă 2:deja am stat prea mult după curu ei.Ori ori..

Ea: asta ori e gay ori nu îi place pe mine.Clar nu se simte atras dacă nici măcar nu mi-a pus mână pe cur.E fătălău.
Relaţia deja durează de câteva luni.Acum poţi să îţi expui crizele menstruale în faţa lui,nervii provocaţi la facultate de colegi,profesori,mama care nu trimite bani pentru blugii aia şi altele.Vrei să fii mângâiată,alinată,dar nici nu vrei să îţi plângă de milă.Vrei afecţiune oferită într-o ipostază în care tu eşti extraordinar de demnă şi plină de ghinion atât.Vrei să îţi aducă ciocolată dar când o face o arunci urlând că vei ajunge ca o viţică(fix atunci te-a găsit număratul caloriilor).Vrei să stea cu tine da după o oră devine prea pisălog,te sufocă vrei să va despărţiţi.Dacă nu te sună a doua zi e un bou şi ţi-a dat papucii.Plângi faci consiliul feministelor ponegrind rasa păroasă,dar la primul telefon sari ca arsă din fotoliu.
Concluzia e următoarea:oricât te-ai strădui,câte picături de sudoare ţi s-ar prelinge pe frunte de atâta efort,tot nu e bine.Nici dacă faci exact ce spune ea nu e bine pentru că dovedeşti că eşti astfel lipsit de personalitate,iar dacă n-o faci înseamnă că n-o asculţi.Greu cu femeile astea!

1 comentarii:

Anonymous invisible a spus...

Hehehe, legat de prima intalnire. Vine nota. Plasteste baiatul, doar el a invitat fata la cafea. De la a doua intalnire e frumos ca fiecare sa-si plateasca partea lui. Sau sa plateasca baiatul cu o replica gen "platesc eu acum si platesti tu data viitoare". Frumos ar fi ca ea macar intentia de a scoate banii sa o aiba, chiar daca tot baiatul o sa plateasca (in cazul in care-si permite).
Sarutul trebuie sa vina natural, nu la inceputul intalnirii sau la sfarsit. Atunci cand exista destula conexiune, atractie, confort...
etc etc etc :>

20 martie 2010 la 00:28  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire